Fix fix fix!

Jobbar för fullt på att boka fin fina band till vår nya liveklubbs satsning! Har du förslag? Hör gärna av dig.

13/5 är det premiär!!!

Till den 10 juni är nu huvudakten bokad. Nyfiken?! Snart är det officiellt!

Håll till godo!

Värme/ Kristin och Walle!

Malmö live @ Banco

Malmö live @ Banco är Malmös svar på London live @ Koko.
Initiativtagarna till live-klubben, som kommer gå av stapeln 4 torsdagar under våren och sommaren, är Kristin Montagu-Evans och Alexander "Walle" Wahlberg.

Här på bloggen kan ni följa arbetet kring bokning av banden, nyheter, filmklipp och peppen inför klubbkvällarna som allihopa kommer vara på Banco de la Musica i Malmö torsdagen den 13/5, 10/6, 8/7 och 12/8

Malmo live @ Banco
är en liveklubb med 2 scener där "up and coming" band bjuds in för att spela på ett av stans bästa live-scener. Förutom en fullriggad scen kommer det även finnas en ackustisk scen. På den senare kommer en akustisk akt inleda varje klubbkväll för att sedan lämna plats åt banden på den fullriggade scenen.

Idén till klubben väcktes då Walle och Kristin, som tillsammans med sitt eget band har flertalet spelningar bakom sig, insåg vilket utbud av kvalité och musikalitet det finns bland musiker och band som de mött under åren som inte får sin rättmätiga uppmärksamhet.

- Vi vill helt enkelt skapa en live-klubb för att kunna bjuda in några av de band som vi tror på. En kväll för musikälskare av musikälskare.









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0